Mijn verhaal Mijn leven is van kindsbeen af altijd al afwisselend geweest. Ik ben een bezige bij die houdt van afwisseling en creativiteit. Ik ben afgestudeerd als leerkracht 'Muzikale Opvoeding' en mocht in 2014 starten onder de artiestennaam 'Lissa Lewis'.


Ik ben dankbaar, want heb als zangeres al ontzettend leuke projecten kunnen doen, waaronder de zomerhit 2015 voor 'Beste doorbraak', optreden op het Schlagerfestival in Hasselt, zingen voor de Koninklijke familie van Nederland en een duet opnemen met mijn grote idool Rob de Nijs.   Dankbaar om dat als herinnering te hebben. Enkele jaren geleden ben ik ook gestart als 'project administrator' aan een bodemsaneringsbedrijf in Antwerpen, totaal iets anders, maar ook zeer fijn werk.

 

Omdat ik het aangenaam vind om mijn ervaring door te kunnen geven aan anderen, ben ik in 2016 gestart met het geven van zanglessen aan zowel kinderen en volwassenen. Ik geef les in de muziekschool 'Villa Musica' in Putte bij Mechelen, ontzettend fijn om te doen! 

Alhoewel ik altijd al een eigen bedrijfje wilden opstarten, kwam het ontstaan van Lissa's Caketime eigenlijk totaal onverwacht. 

 

Op 4 april 2020 stond ik voor het raam van mijn 'Moeke Stabroek' om te vragen hoe het met haar ging, ik stond er nog geen 30 seconden toen ze in haar stoel een hartinfarct kreeg. Ik heb haar samen met mijn tante kunnen reanimeren tot de hulpdiensten er waren.


Het verdikt: "Ze heeft corona en zal er hoogstwaarschijnlijk niet doorkomen". 3 weken lang heeft Moeke gevochten voor haar leven, maar ook thuis was het telkens bang afwachten op nieuws.  

Omdat mijn grootvader langs papa's kant op 23 april 2020 '80 jaar' werd, vroeg hij me of ik voor hem een fruittaart wilden bakken en uiteraard kon ik dat voor hem niet weigeren!

 

Eindelijk kon ik mijn gedachten even afsluiten en wat begon als een hobby groeide uit tot een leuk klein bedrijfje 'Lissa's Caketime'. 

 

Caketime biedt u en uitgebreid assortiment van taarten, donuts, cupcakes, macarons, eclairs, soezen, American cookies, en heeft voor elke gelegenheid iets unieks!

 

De dessertboxen die je zelf kan samenstellen doen het super, maar ook een cupcakeboeket voor bijvoorbeeld; moederdag, je geliefde of een huwelijkscadeau is zeer origineel om als cadeau te geven! U kan deze desserten bekijken bij de assortimenten.