Mijn verhaal 


Mijn leven is van kindsbeen af altijd al afwisselend geweest. Ik ben een bezige bij die houdt van afwisseling en creativiteit. Ik ben afgestudeerd als leerkracht 'Muzikale Opvoeding' en mocht in 2014 starten onder de artiestennaam 'Lissa Lewis'. Ik ben dankbaar, want heb als zangeres al ontzettend leuke projecten kunnen doen. 

 

Alhoewel ik altijd al een eigen bedrijfje wilden opstarten, kwam het ontstaan van Lissa's Caketime eigenlijk totaal onverwacht. Op 4 april 2020 stond ik voor het raam van mijn grootmoeder om te vragen hoe het met haar ging, ik stond er nog geen 30 seconden toen ze een hartinfarct kreeg. Ik heb haar samen met mijn tante kunnen reanimeren tot de hulpdiensten er waren.
Het verdikt: "Ze heeft corona en zal er hoogstwaarschijnlijk niet doorkomen". 3 weken lang heeft Moeke gevochten voor haar leven, maar ook thuis was het telkens bang afwachten op nieuws.  

Omdat mijn grootvader langs papa's kant op 23 april 2020 '80 jaar' werd, vroeg hij me of ik voor hem een fruittaart wilden bakken en uiteraard kon ik dat voor hem niet weigeren! Eindelijk kon ik mijn gedachten even afsluiten en wat begon als een hobby groeide  uit tot een leuk klein eigen bedrijfje 'Lissa's Caketime'.  

 

Caketime biedt u een uitgebreid assortiment van taarten, donuts, cupcakes, macarons, eclairs, soezen, American cookies, en heeft voor elke gelegenheid iets unieks! De dessertboxen die je zelf kan samenstellen doen het super, maar ook een cupcakeboeket voor bijvoorbeeld; moederdag, je geliefde of een huwelijkscadeau is zeer origineel om als cadeau te geven! Een dessertenbuffet voor uw feest is altijd een goed idee! En sinds kort heeft Lissa's Caketime ook een webshop met leuke cakesicles met verschillende smaken die je vanop afstand kan bestellen.

 

U kan alle desserten bekijken bij de assortimenten.